Ny huvudsponsor hyllar Fair Play

Nytt pris hyllar fair play

IFK Timrå kan stolt meddela att Timråbo blir huvudsponsor för Mid Nordic Cup & Fotbollsfestival och introducerar ett nytt fair play-pris. Priset syftar till att uppmärksamma allas lika värde som en viktig del av fotbollen.

Jämlikhet är ett angeläget tema inom fotbollen generellt. Mid Nordic Cup lockar över 300 tävlande lag och är därmed en av Sveriges största fotbollsturneringar.

  • Att Timråbo får chansen att möta unga fotbollsspelare, prata fair play och allas lika värde är en viktig del i vårt hållbarhetsarbete, berättar Micael Löfqvist, vd för Timråbo.

Mid Nordic Cup & Fotbollsfestival arbetar utifrån ledorden Alla är olika – Olika är bra! Priset är en viktig symbol som ger det budskapet ytterligare tyngd.

  • Att Timråbo valt att samarbeta med Mid Nordic Cup betyder mycket för oss i IFK Timrå och cupledningen. Det tillför ny energi och kraft, säger cupgeneral Ulrika Hellberg.

Mid Nordic Cup & Fotbollsfestival hålls i Timrå, 2-4 augusti. Timråbo finns på plats i dagarna tre, för att möta de tävlande ungdomarna.

  • Vi kommer att finnas på plats under de tre cupdagarna. Det blir tävlingar, viktiga samtal och utdelning sportflaskor för vatten till spelarna. Min förhoppning är att många kommer och besöker oss i Timråbo-tältet, säger Micael Löfqvist.