Mat

Frukost serveras på respektive förläggning eller hotell. Lunch och middag äts på den tilldelade lunch/middags matsalen. Detta står också på er cupsida.

Öppettider:
Frukost: kl 06-09 (för hotell, se hotellets tider)
Lunch: kl 11-14
Middag: kl 17-20

Menyn är anpassad efter ungdomar och kommer presenteras på hemsidan.
Ingen maträtt innehåller fläskkött och all mat är laktosfritt.
För deltagare som behöver specialkost ska detta anmälas senast den 1 juni på er lagsida. Efter detta tas det ut en extra avgift på 100 kr/person

All mat är laktos- och fläskfri.

Fredag: 
Lunch  - Korv Stroganoff serveras med ris
Middag – Pasta med örtkryddad ost och kalkonsås

Lördag:
Lunch – Sprödbakad fisk, kokt potatis, kall sås dill- och citron
Middag – Kyckling i curry serveras med ris

  Söndag:

  Lunch – Pasta och köttfärssås

Till varje måltid:

Sallader, måltidsdryck


Frukost


Fil, flingor, bröd, smör, pålägg, grönsak, juice, kaffe och te.