Powered by

Vinn gratis deltagande och övernattning till 2017 samt Lyft fram en domare!

Written 31 July 2016 20:28 by Lars Edström
Edited 01 August 2016 11:43 by Lars Edström

Alla lag som deltar i 2016 års Mid Nordic cup har nu en möjlighet att vinna gratis deltagande och övernattning (för 18 st inkl ledare) till 2017 års Mid Nordic Cup även de lokala lagen.

Domarna måste vi alla börja vara rädda om och ge dem postiva ord för sina insatser och tanken är att vi alla ska börja uppmärksamma domare och lag!

IFK Timrå/Mid Nordic Cup instiftar ett pris enligt ovan, jury är våra domare under Mid Nordic Cup, som får lämna in vilket lag (spelare, ledare och föräldrar) som uppträtt mest postivt under cupen.

Så kort och gott, det lag som får flest röster av domarna vinner gratis deltagande i 2017 års Mid Nordic Cup (enligt ovan)

Så förmedla detta till spelare, ledare och föräldrar...

Lagen har också möjlighet att ge domare beröm och lämna det till oss i tävlingsledningen så kommer vi utse en domare som erhåller ett stipendium på 2 000 kr för sina fina insatser under Mid Nordic Cup, så gör er röst hörd till oss på Mid Nordic Cup under cup dagarna via tävlingsledningen på Fagerstrandens sportfält eller till cupkansliet.

Nu laddar vi för 34:e upplagan av Mid Nordic Cup..

Next news item: Bussar under Mid Nordic Cup

Written 31 July 2016 20:09 by
Då vi har nytt rekord med övernattande och nyttjar fler boenden och spelplatser under cupen så kommer vi som vanligt ha bussar som går från och till boende, planer och matställen. Information om tider kommer att finnas på cupkansliet och boendeställena samt att alla övernattande lag får en turlista i informations mappen som lager får när de anländer. Mid Nordic Cup Read more