Mid Nordic Cup & Fotbolls Festival – Vår Värdegrund – Fair Play

Mid Nordic Cup & Fotbolls Festival anordnar en fotbollscup och fotbollsfestival där våra ledord är kvalité, glädje och personlig service. Vi har en god organisation runt hela evenemanget som genomsyras av vårt starka engagemang och vikten av att alla ska känna sig välkomna!

Mid Nordic Cup & Fotbollsfestival vill att alla som besöker oss oavsett om du är spelare, ledare, förälder eller annan fan känner att vår turnering präglas av sund tävlingsmiljö , vikten att uppleva glädje och kamratskap.

Mid Nordic Cup & Fotbollsfestival arbetar utifrån ledorden Alla är olika – Olika är bra!

Vi respekterar vikten av Fair play och visar respekt för andra människor

I Mid Nordic Cup har man satt upp en rad regler för fair play, såsom att alla spelare ska respektera domarens beslut, inte använda våld eller förolämpa motståndarna, och alltid följa de regler som gäller för turneringen. Dessa regler hjälper till att skapa en rättvis och riktigt spelmiljö där alla kan njuta av fotbollen och tävla på likvärdiga villkor.

Fair play handlar inte bara om att följa regler, det handlar också om att ge motståndarna den respekt de förtjänar och att uppträda med integritet och sportslighet. Detta kan innebära att man tackar motståndarna och domaren efter varje match, att man visar respekt på och av planen, eller att man uppträder hänsynsfullt mot de andra spelarna och domaren.

Vi tar avstånd till droger och doping.

Rasism, mobbing eller alla former av diskriminering har ingen plats hos oss