Ny nyhet

Mid Nordic Cup 2021 - Information

Hej,

Som utlovat kommer här information gällande årets cup.

Glädjande besked! ÄNTLIGEN CUP!! Vi har efter kontakt med myndigheter och smittskydd kommit överens om att köra cupen i år men med en hel del förändringar. Den största förändringen är att vi inte kommer erbjuda någon form av övernattning, transport eller matservering i år samt att cupen förlängs med en dag minst. Nya datum för cupen blir 5-8 augusti, men lokala lag ska även vara beredda på att matcher kan komma behöva läggas redan på onsdagen 4 augusti. Detta innebär dock inte att man kommer spela samtliga dagar, utan mer att åldersgrupperna kommer fördelas så att man spelar 2 av 4 dagar. Spelschema kommer presenteras i mitten av juli.

I nuläget kommer även cupen spelas helt utan publik i enlighet med de restriktioner som gäller, men detta kommer naturligtvis kunna ändras om restriktionerna ändras.

Vi förstår att det här inte alls är det normala och att dessa ändringar kan ställa till det för vissa lag. Anmälda lag ska därför senast fredag 11 juni via meddelande på sin cupsida meddela huruvida man vill fortsätta vara anmäld till cupen alternativt avanmäla sig. Vid avanmälan ska uppgifter om återbetalning anges i meddelandet. (Bank, Clearingnummer, kontonummer samt kontoinnehavare) Återbetalning sker senast 31 augusti.

Alla frågor mailas till kansli@ifktimra.co m och besvaras så snart vi kan.

Varmt välkomna!

Mid Nordic Cup och IFK Timrå