MID NORDIC CUP 2020 PLANERAR ATT GENOMFÖRAS

HÖGTRYCK!! Anmälningarna inför årets cup fortsätter att rulla in, men det finns fortfarande platser kvar i vissa grupper. Vi har dock sen flera veckor tillbaka fullt för övernattande lag. Möjlighet till alternativa boenden finns, kontakta kansliet för mer information. Snart är sommaren här!

Men den här sommaren är inte som det brukar vara. IFK Timrå och Mid Nordic Cup har stor respekt och förståelse för att spridningen av coronaviruset skapar oro, frågor och önskemål om klara besked.

Vårt förhållningssätt i rådande läge är att anpassa vår verksamhet och vidta de åtgärder som situationen kräver. Fotbollen är en viktig del för många och eftersom vi inte är några experter så har, och kommer, våra beslut alltid baseras på den information, rekommendation och beslut som kommer från myndigheter som har den kunskap som krävs för att fatta besluten.

Eftersom det fortfarande är mer än tre månader kvar till Mid Nordic Cup, är det i dagsläget inte möjligt att få rekommendationer eller restriktioner från Folkhälsomyndigheten i Sverige eller Smittskydd i Västernorrland gällande vårt evenemang.

Vi i cupledningen fortsätter därför i nuläget att jobba med fullt fokus på att cupen går av stapeln som planerat den 31 juli - 2 augusti och fortsätter förberedelserna inför årets turnering. Men! Vi följer utvecklingen dag för dag och utarbetar även en beredskapsplan, där vi planerar för flera olika scenarion om situationen skulle kräva detta. Vi hoppas ni har överseende med att situationen är speciell för alla i den värld vi nu lever i.

Vi kommer när vi närmar oss beslutsdatum genomföra en riskbedömning utifrån, vid tidpunkten, gällande restriktioner och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Smittskydd i Västernorrland, huruvida vi kan genomföra cupen på ett säkert sätt.

Senast 15 juni meddelas beslut om genomförande, alternativa scenarion eller inställd cup om situationen kräver detta.

Nytt sista datum för betaldag av deltagaravgift är därför nu satt till 17 juni. Anmälningsavgift ska betalas in enligt gällande regler. Avbokningsreglerna gäller i övrigt precis som vanligt. Läs mer om Mid Nordic Cups avbokningsregler på hemsidan.

Om det visar sig att vi måste ställa in cupen så finns möjligheten att föra över årets anmälningsavgift till nästa år och därmed garantera en plats i cupen 2021. Önskar man avgiften tillbaka så kommer det att ske och vi kommer att betala tillbaka den, dock senast 2020-12-31.

Till sist vill vi bara säga vi ser fram emot att träffa er i sommar och hoppas på en för alla minnesvärd cupupplevelse!


Och kom ihåg.
Visa hänsyn och var snälla med varandra!


Styrelsen genom Linda Udd
Ordförande, IFK Timrå

# mnc # midnordiccup # mnc2020 # ifktimrå # fromtimråwithlove # soccer # fotboll