Ny nyhet

Nu är vi igång!

Strålande sol, glada barn och en massa fotboll - precis som Mid Nordic Cup ska vara!

Upphittade saker lämnas till kioskerna som sedan vidareförmedlar det till cupkansliet, om ni har tappat något kan ni prova ringa dit på 072-1733300. Det är även hit ni ringer vid funderingar och problem så ska vi försöka hjälpa till så gott vi kan.

Vi påminner om att alla våra planer tar en begränsad mängd publik - förutom Fagerviksfältet där det är publikfritt inne på området. Hoppas ni kan finna förståelse för att just denna Arena med sina tolv planer blev för stort att hantera för oss som arbetar med cupen. Vänligen respektera våra parkeringsanvisningar, det är för att säkerställa räddningsvägar samt se till att allt ska flyta smidigt i övrigt för alla.

I övrigt vill vi påminna om att våra domare oftast är unga människor i början av sin domarkarriär - de gör så gott de kan. Vi förutsätter att alla behandlar dessa väl så de vill fortsätta döma även efter denna cup. Även våra kioskarbetare är unga, ofta kan det vara deras första sommarjobb. Ha detta i åtanke och beröm gärna våra ungdomar om ni får möjligheten!

Vi hoppas att alla ska trivas hos oss under helgen och att det blir en härlig fotbollsupplevelse för alla barn och ungdomar.

Vänliga hälsningar

IFK Timrå genom Linda Söderberg, cupgeneral ( linda.soderberg@ifktimra.com )