Ny nyhet

Skrivet 05 augusti 2021 15:40

Nu är vi igång!


Strålande sol, glada barn och en massa fotboll - precis som Mid Nordic Cup ska vara!

Upphittade saker lämnas till kioskerna som sedan vidareförmedlar det till cupkansliet, om ni har tappat något kan ni prova ringa dit på 072-1733300. Det är även hit ni ringer vid funderingar och problem så ska vi försöka hjälpa till så gott vi kan.

Vi påminner om att alla våra planer tar en begränsad mängd publik - förutom Fagerviksfältet där det är publikfritt inne på området. Hoppas ni kan finna förståelse för att just denna Arena med sina tolv planer blev för stort att hantera för oss som arbetar med cupen. Vänligen respektera våra parkeringsanvisningar, det är för att säkerställa räddningsvägar samt se till att allt ska flyta smidigt i övrigt för alla.

I övrigt vill vi påminna om att våra domare oftast är unga människor i början av sin domarkarriär - de gör så gott de kan. Vi förutsätter att alla behandlar dessa väl så de vill fortsätta döma även efter denna cup. Även våra kioskarbetare är unga, ofta kan det vara deras första sommarjobb. Ha detta i åtanke och beröm gärna våra ungdomar om ni får möjligheten!

Vi hoppas att alla ska trivas hos oss under helgen och att det blir en härlig fotbollsupplevelse för alla barn och ungdomar.

Vänliga hälsningar

IFK Timrå genom Linda Söderberg, cupgeneral (linda.soderberg@ifktimra.com)

Nästa nyhet: Ny nyhet

Skrivet 02 juni 2021 10:44
Mid Nordic Cup 2021 - Information Hej, Som utlovat kommer här information gällande årets cup. Glädjande besked! ÄNTLIGEN CUP!! Vi har efter kontakt med myndigheter och smittskydd kommit överens om att köra cupen i år men med en hel del förändringar. Den största förändringen är att vi inte kommer erbjuda någon form av övernattning, transport eller matservering i år samt att cupen förlängs med ... Läs mer